Hemma eller borta eller...hos mamma!

Jag är i Borås. Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det. Hemma låter bra men vad ska jag då kalla min fina lägenhet i Gävle? Inte borta iaf.

Det är mysigt att vara här. Bara mysa med Sandra, kramas med barnen (saknat de sååå mycket), hälsa på systrarna osv. Idag fick jag och Sandra för oss att vi skulle klippa oss. Vi ringde till lite olika salonger och tillslut lyckades vi fixa att vi kunde klippa oss samtidigt! När vi satt där och kollade på varandra i speglarna sa jag att jag ville ha bort en decimeter ungefär (har fått klagomål för mitt långa, jobbiga hår). Hon fattade galoppen och började klippa. Jag kollade mest på Sandra som hade fått en jättesöt frisör som klippte henne jättefint! När jag väl var klar såg jag ut som en boll. Sandra kollade på mig och gav mig konstiga blickar. Håret är så kort att jag nästan inte kan få det till ens en liten toffs. Det är uppklippt så att jag ser ut som en boll helt enkelt. Shit, det blir intressant att se vad jag kan göra med den här frisyren....äsch. det är ju bara hår!

Just nu är det Texmex-sittning på BARacken i Gävle. Har fått rapport om att jag missar årets kväll... Marcus är till exempel utklädd till buske...

Uppe med tuppen!

Nu var det längesen jag skrev men som de flesta har märkt så är min rosa dongel inte vad den borde vara. Jag har försökt skriva och jag lyckades till och med skriva det längsta inlägget nånsin men då tyckte min dator att det var dags att koppla bort mig från internet. ALL text försvann. Tack för den!

Nu sitter jag iaf i högskolebiblioteket. Jag skulle vara duktig och komma hit i tid för att få referensexet av boken vi ska ha läst tills på tisdag men det gick inte som planerat. Kom lite försent och den var redan tagen. Prutt. Nu orkar jag inte cykla hem. Ska träffa Therese om lite mer än en timma, vi ska ringa lungavdelningen för att få tid för TBC-sprutan. Har hört mycket smärtsamma saker om den. T.ex att man varar från stickstället i 13 veckor. 13 VECKOR! Vi ska iaf köpa overaller efter det också. Äntligen ska vi få gå runt och vara stolta i våra nya gula OVAR! Efter OVE-invigningen får det bli syjunta hos Martina.

Jag pluggar alltså vid högskolan i Gävle nu för de som har missat. Det är grymt roligt och jag skulle kunna skriva flera sidor bara om n0llnignen som var bland det roligaste jag har varit med om! Byggare Bob rules!

Jag trivs jättebra i min lägenhet även om jag inte gör så mycket mer än sover där. Har inte hunnit vara hemma så mycket och när jag är det passar jag på att sova.

Ikväll är det bastu på Rostock som gäller. Det ska bli mysigt. I onsdags i dimman lovade Martina att vi skulle ta varandras lesbiska oskulder. Eh. vi får se hur det blir med det... tack men nej tack!

RSS 2.0