#3

Idag kommer lag nummer tre. Den är ju inte sådär skitviktig som alla andra så jag tänkte fylla ut med att berätta vad som låg innanför dörren när jag kom hem igår. Ett stort tjockt kuvert med tre frimärken var det! Jag tyckte mig känna igen handstilen och blev fruktansvärt glad. Skyndade mig att slita upp det och inuti låg ett vykort där det stod:


Till min Ivu! För att du är bäst i världen och för att jag längtar efter dig! Kram Mullo


Det kallar jag kärlek! Dessutom låg det också en tröja i kuvertet. En grå tröja med rosa ärmar och texten:

FRUKT ÄR INTE GODIS! Grynet

Jag har alltså fått en tröja med Grynets lag nummer fyra på!!!!!! Lycka, glädje, kärlek och snygghet i ett kuvert! Jag har världens bästa storasyster! 

Grynets lag #3 Tv är nyttigt!


En del som man bor med är så himla gnälliga när man ser på TV, dom håller på och tjatar om att man kan få fyrkantiga ögon om man tittar för mycket.

DET ÄR INTE SANT! DOM LJUGER!


Jag har till och med frågat en optiker! Dessutom så lär man sig så himla mycket på TV till exempel hur lång en vanlig Citronhaj kan bli eller vilket väder det ska bli på Gotland eller hur Justin Timberlakes senaste video är.


SKITVIKTIGA SAKER!

TV ÄR NYTTIGT!


#2

Grynets lag #2 Man blir kär i vem man vill!


En del tror att dom kan bestämma vem som man ska vara kär i - HALLÅ DET ÄR VÄL INTE 1600-TALET HELLER?!!! Då man gifte bort sina ungar med en som föräldrarna hade bestämt bara för att dom skulle få en ko eller nåt i present.

Jag är till exempel kär i Zlatan och då finns det dom som säger:

"Hallå har du träffat honom då?"

"Nej det har jag inte."

Och då säger dom att man inte kan vara kär i en kändis MEN DET KAN MAN VISST DET!

Om jag KÄNNER att jag är kär så ÄR jag ju det!!! Det ska ju ingen annan lägga sig i. Eller hur?!!!

Så därför blir Grynets lag nr 2: MAN BLIR KÄR I VEM MAN VILL!
...

Jag säger det samma! Det är BARA jag som kan avgöra när JAG är kär och ingen annan!

Om man inte har hört Man blir kär i vem man vill-låten måste man verkligen göra det. Eftersom den är så bra fick Grynet sjunga den på Pridefestivalen. Helt underbart!

Om man dessutom inte har sett när Grynet träffar Zlatan måste man göra det också. Det är det i särklass BÄSTA klippet på HELA Youtube. Det är liksom två favoriter i en film!

Kramkram!


#1

Eftersom min stora förebild i livet är Grynet tänkte jag delge er hennes 10 lagar. De olika lagarna har lite olika längd och vissa är bättre och viktigare än andra. Eftersom vissa är väldigt långa har jag bara tagit med det som jag anser är bäst och viktigast.

Grynets lag #1 Lagom suger!

...
Eller till exempel om man ska äta tårta så kanske dom säger:

"Ta en lagom stor bit nu - inte för mycket!"

MEN JAG VILL HA EN STOR BIT SOM PASSAR MIG!

Ingen liten fjuttig sak som man knappt ser på tallriken och som är så liten att man inte kan få den att stå utan att man håller i den med skeden - den bara faller ihop!

Och alla ba:

"Ha ha du blir inte gift..."

Hur kul är det?!

Alltså. LAGOM SUGER!

Jag kan ju inte annat än hålla med! Klart att man inte vill ha en så liten bit att man inte blir gift! Jag menar, det är ju inte varje dag man käkar tårta! Fatta om man blir bjuden på en megastor och skitgod gräddtårta med typ choklad på, inte tar man då värsta fjuttiga biten!

Eller tänk om någon kom och sa till mig att jag inte fick cykla så fort jag ville. Att jag bara fick cykla lagom fort. Eller att jag bara fick sjunga lite lagom högt när jag duschar eller åker moppe. Alla vet ju att om man vill sjunga så vill man ju sjunga HÖGT!

Kramkram!


Frukt är INTE godis!

Jag har varit nere i södern ett tag igen. Var lite i Jönköping och lite i Borås. Hann med att träffa ganska många för en gång skull!

När jag var hos Milla försökte jag förklara min syn på glass när det är skönt väder. Det var nått i stil med att jag ALLTID har råd med glass. Godis håller jag mig ofta borta ifrån. Det är dyrt och onyttigt men inte glass!

När jag igårkväll satt hemma hos min Sandra hittade jag hennes Grynets bok! Snacka om att det är den bästa boken som skrivits! Hon är helt sjukt bra! Jag har ett eget exemplar som jag tog med mig nu när jag skulle till Gävle igen.

I alla fall! Grynet och jag har mycket gemensamt. Inte bara att vi båda är kära i Zlatan, diggar Rickard Palm, älskar rosa, glitter och nitar. Hon har skrivit många fina dikter och här kommer en som är skitbra!

Hur kan glass vara så otroligt gott?
Fast det inte ens är gräddat utan bara rått.
Man slickar i sig från en liten pinne
det är varmt ute och jag har bara linne.
Så fort den är slut ska jag ta en till
för mig får man äta hur många man vill.
Om man har ett paket med 12 stycken i
varför sitta och längta istället för frosseri?
Kroppen passar för att käka
speciellt om man är sjuk och ska läka.
Vips är man frisk och nöjd och glad
och genast börjar man längta efter god CHOKLAD!

HELT SJUKT BRA!

Nu har skolan varit ett as mot ännu en från Falun! Vad har HiG emot våra älskade falukorvar? Jag säger bara till Valle och Lina vad Grynet skulle ha sagt: TA INGEN SKIT!

På tåget

Nu har jag varit hemma i Borås och tittat på min Ester. Hon var fantastisk och jättefin! Som grädde på moset fick jag dessutom träffa en ett dygn gammal gosse på Ryhovs Länssjukhus i Jönköping. Gossen, som inte har fått något namn än, föddes i måndags och var ganska stor. Han var, precis som Ester, mycket lik sitt storasyskon.

Tänk! Nu är jag kvadruppelmoster till Albert, Selma, Ester och lillgössen!

Som om inte det vore nog så har vädret hemma i Borås varit helt underbart! Solen har skinit och det har faktiskt varit ganska varmt. Glassbåt i trädgården med Selma och fotbollskickande med Siri har jag hunnit med. Vet inte om jag har så stor lust att återvända till Norrland med kyla, snålblåst och snö.Mycket fjanterier med Sandras nya kamera blev det. Bröderna har en förmåga att alltid ha fåniga huvudbonader. De har lyckats igen...

RSS 2.0