Drömmer

Nollningen är slut och jag är sjuk. Sitter och tittar på Ernst och drömmer tillbaka till när vi var på Gotland i våras.


Mysig frukost i våra ovar:)

Vi såg muren! Vi tog på muren! RINGMJURA! Det var ett lyckligt ögonblick!

Nykär

Jag är äntligen tillbaka i Gävle! Staden jag älskar med människorna jag älskar! (Älskar Borås och vänner och familj också men Gävle är outstanding!) Att komma tillbaka till Gävle var som en nyförälskelse. Det var SÅ vackert, fantastiskt, roligt, underbart och bara bäst! Nu vet jag vad det är jag har saknat hela sommaren!

När jag klev av tåget på stationen i gävle möttes jag av Tes, Therese och Björn med en fantastisk skyllt: Kanske jättevälkommen Evelina Joh. Stod det! De vet hur man gör sin Eve glad!

Sen jag kom hit har jag hunnit med en hel del! Sett DiLeva, varit på kräftskiva och förberett allmänt för n0llningen som börjar på onsdag. Det kommer att bli SÅÅÅÅ roligt!

Eftersom jag inte kommer att ha möjlighet att ta mig till apoteket under n0llningen så har jag laddat upp nu! Jag har hört rykten om att sjukdomar sprider sig rätt bra under så trånga och mysiga förhållanden! Som den blivande sjuksyrra jag är tänkte jag att jag kan ha det största förådet med viktiga grejer!


Från vänster: Nässpray (om jag blir snorig), hosttabletter (om jag får hosta), Strepsils (om jag får ont i halsen), Alvedon (om jag har ont nånstans), Resorb (om jag behöver återställa vätskebalansen), Tamponger (bra vid både mens och näsblödning), ABCDE-vitaminer (för att inte behöva bli sjuk över huvud taget)


RSS 2.0