En jul i Borås

                                                                 
Jag har lekt mycket med mina brudar. Selma hade fantastiskt vackra klänningar på julafton, både tomte och prinsessa. Ester körde på tomte och lät ungefär som en man i tomtens ålder.

                    
När jag inte har lekt med brudarna Gillberg har jag klätt granen med mamma, gjort snyggaste snögubben med Milla, pusslat mellandagspussel med Milla och varit på hockey med pappa. Oturligt nog var BHC sämst någonsin och både jag och pappa var jättesura.

Imorgon lämnar jag Borås för i år. Åker till Jönköping och hänger lite med grabbarna innan vi lämnar landet och drar till Val Thorens.

Jag har haft en megamysig jul och kommer att sakna alla mina boråsare massa. Kanske allra mest mina tjejer på S. Sandra och Selma. Men snart kommer jag igen och då ska vi ut och promenera och snacka skit (Sandra) och leka tomten, äta kakor och bygga med Bob och gänget (Selma).


R.I.P Bocken (Hihihihihihihihihihihihihihihihihi)

Bocken brann i natt (hihihihihihi) och sorgen är total. Tyvärr fick han inte leva den här vintern heller, fick inte ens överleva julen. Bilderna som finns på Gävle Dagblads och Arbetarbladets hemsida är hemska att se (mohahaha). Min vän som stått där i all sin prakt och sett snygg ut i ur och skur sen första advent. Kommer aldrig att glömma när jag såg honom första gången. Då var han inte ens hel. Han var bara delar som låg på marken men jag såg redan då att han skulle bli en riktig snygging (och att han skulle bli en fin brasa). Han spred mycket värme och kärlek till hela Gävle (MYCKET värme inatt).

Vila i frid kära bock och hälsa alla andra bockar i bockhimlen önskar Evelina (och pyromanen inom henne).

Med detta inlägg säger jag GOD JUL. Hoppas att alla får massa god mat, mycket godis, fina klappar och massa mys!

Årets julkort är taget av mig och föreställer min Sandra och hennes nya kille.  


Det närmar sig jul!

Nu sitter jag hemma i Borås och myser med alla fyra ljusen tända i adventsljusstaken. Riktigt mysigt!

Igår var jag i Göteborg och hade tjejdag med tre systrar och en mamma. Vi fikade, tittade i affärer, spanade på Musikhjälpen, åt mat, tittade på Juljubel på konserthuset (Ebbot i TSOOL var med!) och vi hade allmänt mysigt. I bilen hem sjöng jag och Helena alla julsånger vi har saknat att sjunga med varandra. Alla vi kunde komma på i stämmor. Mycket vackert hoppas jag eftersom mamma körde.

Jag framför Musikhjälpen-buren! Jag diggar verkligen hela grejen: Jason och Christer är sköna att lyssna på, de spelar skön musik, det är dygnet runt om man inte har nått bättre för sig, man kan spana på dom i Göteborg, de samlar pengar till en bra grej.


På konserthuset fjantade vi oss och mamma var tvungen att dokumentera. Jag har stans snyggaste syrror. Från vänster: Camilla, Jag, Helena och Annicka. Inte alls i åldersordning.

Nästan ännu fjantigare är att de har röda jackor allihop. Tur att jag och mamma stack ut med våra mörka.
Här står de i åldersordning: Annicka, Camilla och Helena.

Nu ska jag kolla ikapp alla avsnitt i julkalendern!


Bockbränning

Igår var det Bockbränning, en av de största fester vi har i Gävle. Det byggs en bock, det hålls en sittning, bocken bränns och festen börjar! En trevlig tillställning!

Bocken brinner! Otroligt vackert tycker pyromanen Eve!


Jag och mina girls i rosa tomteluvor framför den brinnande bocken!

Vad vore Gävle utan er? Vi är en magisk kvartett som gillar att sjunga om blanka cyklar! Löv jo! 


Fotosession i skolan!

Jag hade av misstag med mig min kamera till skolan igår. Det blev många fina kort!


Förövrigt har jag haft en skitmorgon hittills. Känt mig som (för er som sett julkalendern) Super-sura-sunk-sara. Trodde att jag skulle explodera av ilska och ville bara sparka riktigt hårt i en vägg så att det gör riktigt ont. Lyckades dock överleva det värsta. Nu snöar det vackert ute och snart kommer mina gullbollar och hälsar på. Ikväll är det bockbränning! Hoppas att all aggression har försvunnit då!Berätta hur du gör!

Igår spelade Lars Winnerbäck i Läkerol arena. Självklart var jag på plats. Det var min femte (eller sjätte) konsert med honom. Man kan ju säga som så att man alltid vet vad man får när man ser honom. Bra låtar, fantastiskt framfört, grymt band, fina instrument, magisk stämning, någon överaskning, osv. Han spelade väldigt mycket lugna låtar och det var aldrig riktigt hopp-stämning, snarare en enda lång tryckare (vilker förvisso är mysigt). Lasse är, som jag har konstaterat tidigare, inte riktigt skapad för arenaspelningar. Han passar bättre på en utescen en sommarkväll.

Bästa låtarna var nog:
Fribiljett mot himlen - kommer från senaste skivan. Helt magisk!
Solen i ögonen - lika bra som alltid live. Ett litet glädjepiller!
Om du lämnade mig nu - här snackar vi tryckare! Anna Stadling sjunger förbaskat vackert!
Söndermarken - finalen. Film i bakgrunden och galet fin stämning.

Detta var första gången jag såg Lasse utan någon av mina systrar. Det var lite konstigt men ganska mysigt ändå. Vi var ett ganska stort gäng som hade vallfärdat till Läkerolen. Helena och Gurra med respektive lillasyster, Hanna med tre Ludvikaner och två av deras vänner, Rutan Tutan åsså jag och Micke Lööööööv. Ett mycket fint litet gäng!

Det vi kan glädjas åt nu är att Lasse ska ut på sommarturné i sommar vilket betyder en ännu bättre konsert i Varberg i sommar! Ses då, för Lasse är kärlek!


Kort och gott

I helgen var vi i Kalmar! Vilket kramkalas! Dit ska jag flytta någongång i mitt liv.

 

Igår tog jag, Therese och Fia svinsprutan. Det gjorde inte så ont men idag mår vi desto sämre. Sov, av och till, till två idag.

 

Imorgon ska jag på Winnerbäck. Lasselasseliten!


RSS 2.0