Mina sötaste skåningar!

I tisdags kom mina sötaste skåningar på besök. Sandra och Rasmus! Det var sjukt mysigt!

Vi har suttit i mitt kök varje kväll och snackat skit, ätit godis och chips, målat naglarna mm. Jag har jobbat väldigt mycket så när jag var på jobbet tog borås-sandra med sig skåningarna till Borås Djurpark och visade Rasmus djuren! Det var spännande för den lilla pojkvännen som aldrig sett en tiger! Efter jobbet/djurparken gick vi på bio. Självklart var det Harry Potter vi såg. Jag har sett alla Harry filmer med skåne-sandra. Vi satt längst fram och höll varandra i handen i 2 timmar och 33 minuter (med en liten paus när Dumbledore dör för att skåne-sandra var tvungen att gråta lite på Rasmus).

Vi skulle ha gått på torsdagskväll i stan också. Nått som alla som befinner sig i Borås gör på torsdagar. Vi ville visa Rasmus den intressanta kulturen men det blev ännu en kväll i mitt kök istället. Jessica och Farsane kom också så det blev superbra! Lite opera, lite Staffan var en stalledräng, lite slut-på-batteriet-ljud från borås-sandra, ganska mycket bajs-snack och MYCKET skrattande.
 
Dessutom har skåningarna och borås-sandra vänt på några tavlor i min mor och fars hem. Blandannat familjebilden som inte jag är med på och Martins förstaklassskolfoto i trappan. Bra jobbat!

Tack för sommarens roligaste vecka! Älskar er!


RSS 2.0