Lite sjuk

Jag är lite sjuk. Mina lymfkörtlar är stora som köttbullar (liten stekt rund bulle av köttfärs) och gör ont som F*N! Jag beklagade mig lite för min goda vän och köttälskare Björn över MSN.

björn säger:

kan jag berätta en saga?

Moster Evelina säger:

ja tack!

björn säger:

det här var för ett tag sedan, då jag hade vart i mora och hälsat på en vän, berra kan vi kalla honom.

Moster Evelina säger:

ååh fortsätt!

björn säger:

jag var tvunge att stanna till i skogen en bit utanför vansbro för att slå en drill, så jag gick ur bilen och gjorde mitt ett tag därute. när jag sedan sattemej i bilen klappade igen dörren o skulle precis släppa ipp kopplingen och ge mej iväg

ser jag i backspegeln att det sitter 3 små björnungar i baksätet...illa tänkte jag

Moster Evelina säger:

hahah va hände sen?

björn säger:

tänkte att här är bäst att handla snabbt, går ut, river upp bakdörren och kastar ut björnungarna så dom tumlar nedför slänten

Moster Evelina säger:

åh hjälp va modigt

björn säger:

hinner precis släppa taget på den sista när jag hör ett rejält morr bakom ryggen o björnmamman kommer springandes

Moster Evelina säger:

iih

björn säger:

det var nätt o jamnt att jag hann undan

Moster Evelina säger:

osch!Va gjorde du då?

björn säger:

slängde mej i bilen o stack fort som fan. har inte vågat åkt den vägen sedan dess

Moster Evelina säger:

haha usch...förstår de!

björn säger:

det var väl allt som hände egentligen

Moster Evelina säger:

Jadu....det va inte lite det!

björn säger:
Sagan är bättre om man får illustrera samtidigt. Ska fläkta köttet nu innan kalaset! Ha det fint lilla vän!

Så var han borta lika fort som han kom...han är mystisk den där Björn!


Lite tråk, lite fniss!

Sitter i skolan och har börjat på skituppgiften som jag försökte att förtränga igår! Hade tänkt sitta i biblan hela veckan för att bli klar innan jag börjar jobba! Vill ju vara lite ledig också!

Blev just lite uttråkad och skickade iväg ett sms till brollan: Jag har redan tråkigt!
Fick svaret: Ta två minuter och tänk på hur Albert ser ut när han äter glass!

Och PANG så hade jag fnissat av mig lite och kunde fortsätta med bajsuppgiften!

TACK Marre!

Havet!

Idag hade jag megalång skoldag igen! Men jag var nästan inte nått trött! Har haft en så pigg dag! Sista skoldagen för året! Kände lite för att sjunga Den blomstertid nu kommer men det va ingen som va på.

Kom hem från skolan vid 18-tiden, åt lite mat och begav mig ut på en promenix! Jag kom på att jag ville se havet och gick till samma ställe som jag av en slump hittade en av mina första kvällar i Gävle. Vattnet var varmt och solen underbar!

Hahaha mina fötter ser ut som lik som man hittar i vattnet i nån Beck-film. Ett lik som legat och skrumpnat i flera veckor. Blääää!

Änglar

Jag läser mycket bloggar. Av någon anledning läser jag, förutom vänners bloggar, mycket "gravidbloggar". När jag var inne och läste häromdagen hittade jag en länk till en av de finaste bloggar jag någonsin har hittat. Jag satt och läste och fick genast en klump i halsen. Efter att ha läst ett tag till rann tårarna på kinderna på mig. Bloggen var skriven av en "änglamamma" och handlade om livet efter att hon förlorat sina tvillingdöttrar. Som jag har förstått det dog de före, i samband med eller strax efter förlossningen. Under en flik står det om hur hon tror att "änglaflickorna" har det nu. Hon beskriver hur de flyger omkring ovanför molnen och att de ibland ramlar på molnen, men eftersom de är så mjuka så får de aldrig ont. Man kunde också skicka in bilder på sitt eget "änglabarn" och på sig själv som "änglaförälder".


Som moster till ängeln Mari kändes det jätteskönt att läsa bloggen och titta på alla fina barn. Mari dog i mammas mage ungefär en vecka före det beräknade datumet.


Jag tror inte att min ängel har vingar. Jag tror inte att hon är ovanför molnen. Jag tror att hon är tillsammans med min farmor, farfar, mormor, morfar och alla andra som har lämnat jorden. Jag tror att de hoppar rep, fångar nyckelpigor, badar bubbelbad, cyklar, hoppar studsmatta och massa annat skoj! Eftersom Mari är min systerdotter så är hon självklart grym på att åka skridskor också! Precis som bloggförfattaren tror jag att de inte får ett dugg ont om de ramlar.
De äter bara goda saker, antagligen mycket tortelini.


Hade min ängel levt idag hade hon varit 5 år. Mari har fått två brorsor nu! Albert (3.5 år) och Olle (en månad)!


Tröööött

Den här skoldagen försökte ta livet av mig. Den lyckades nästan. Gick från 8:30 och var inte hemma förän vid 19. Det är INTE okej efter en hel vecka utan lektioner! Dessutom hade jag inte kommit ihåg att ha med mig mat så jag fick äta en av skolans sallader som smakade vatten.

Efter skolan hade jag planerat att åka och handla. Det blev igenting med det! Var bara trött och gnällig. (Blev dock väldigt glad över en kommentar här på bloggen!) Känner mig som när jag och Fia bodde i Bollnäs. Trött, seg och ligger i soffan med datorn på magen (känns det igen Fia?) Dessutom spelade jag innebandy igår och fick för mig att tackla Daniel. Det kändes lite som att springa in i en vägg, slutade andas och kunde inte göra någonting åt det. Danne sa: Man ska låta bli de som är större än en själv!  MEN VEM SKA JAG TACKLA DÅ??? Känner mig ohjälpligt minst i gänget. I alla fall, efter att ha tappat andan mot Dannes rygg har jag haft lite skumma smärtor i lungorna när jag andas. INTE så skönt.

Nu är klockan nästan nio...då måste man ju få sova! Kramkram!

Mysimys!

Åh vad jag älskar det här vädret! Tänkte berätta lite om vad jag har gjort i solen!

Valborg var galet. Champagnefrukost med jordgubbar i parken med massa overalls-klädda studenter, massa söta vovvar varav två i overaller. Sötast nånsin! Sen blev det lunchsittning på Lilla Vall. Känner mig inte så hemma där men det var mysigt! Allt hänger ju på sällskapet! Efter det blev det lekar! Jag, Helena och Knaggen höll i bästa stationen. Vi gillade att bli fjäskade för. Lite oväntat för oss var Hälso pedagogerna bäst på att fjäska! Eloge till dom! Sen var det dags för Sittning på BARacken. Den var bra! Mycket folk, kul när man blandar föreningarna lite! Efter det tågade vi till brasan och tände på. VARMT!  Efter lite mellanfester hamnade vi på Kåren! Trevligt värre!

Här sitter jag utanför BARacken och har det gött!

Igår hade jag också en mysdag! Vid 11 tog jag Sparven och cyklade runt halva Gävle grymt långsamt. Jättemysigt! Kollade in Alderholmen, nybygget vid hamnen. Snacka om att jag vill bo där och ha en egen liten brygga med en egen liten båt! Efter cykelturen cyklade jag och Fia till Boulongern och grillade med Björn och Therese! Mysimys och gott var det!

Mmm, va bränd min vänstra axel var sen....

På kvällen cyklade jag till Rostock och hälsade på gänget där. Fick smaka på den fantastiska pizzan Marty och Hanna hade bakat! Efter Robinson stack vi ner till Tant grön som har öppnat på Rådhustorget nu! Satt och myste där och tillslut var vi riktigt många! Jag, Hanna, Martina, Linnea, Daniel, Björn, Lasse, Lasses kompis och Rut. Vid ett annat bord satt Sofia och Erik med lite annat folk! Jättemysigt! Vi passade på att ta "crazy-bilder" på alla som var med! Jag bjuder på mig och Hanna!


RSS 2.0