Grattis pappa!

Idag fyller världens bästa pappa 60 år! Min pappa alltså!

Min pappa som är bäst på dåliga ordvitsar och annat ordvrideri som alltid har varit roligt men samtidigt pinsamt eftersom han är min pappa.

Min pappa som var ordförande i Hem och skola och var tvungen att hålla tal på skolavslutningarna och alla barnen tittade på mig och sa: Eve, det är din pappa. Jo tack! Jag vet faktiskt det! Jag bor med honom...

Min pappa som alltid varit den som kört mig till alla mina tusentals aktiviteter. Han som gick ut och powerwalkade med alla andra hästtjejernas mammor medan vi red. Han som stod och frös när jag friidrottade och väntade utanför musikskolan när jag spelade fiol.

Min pappa som jag fick sitta med på jobbet för att jag inte vågade vara ensam hemma fast jag borde vara stor nog.

Min pappa som jag har spenderat oändligt många timmar tillsammans med i Ishallen. Hejandes, svärandes, hoppandes, skrikandes och pratandes med ett gemensamt mål: Att se BHC vinna!

Min pappa som var den som gick upp med mig på mornarna och läste tidningen när jag skulle till skolan och han till jobbet. Ibland körde han mig, om det regnade eller snöade eller va allmänt piss.

Min pappa som i smyg körde efter mig i bilen när jag hade köpt moppe för att han inte vågade låta mig köra själv. Han var också den som såg mig cykla utan händer och var orolig hela dagen.

Min pappa var också den som slutade röka! Tyvärr efter att ha fått kärlkramp och doktorerna skar upp hela bröstet på honom och stoppade hjärtat och sydde lite nya kärl. Han är den som ständligt har ont i hjärtat. Han är anledningen till att jag är bästa sjuksyrrestudenten på hjärt- och kärlsjukdomar och hjärtmedicin. Vet inte om man ska vara stolt...

Min pappa är han som sjunger i kör. Han som står längst bak och tar i från tårna i sin basstämma. Han som sjöng på Helenas bröllop och han som försvinner på julafton, och alla andra högtidsdagar, för att sjunga nån timma i kyrkan.


Han är min pappa! Grattis på 60 årsdagen!


Fundering

Har haft en liten fundering idag. Mamma ringde och pratade lite. Jag berättade om min dag, som förövrigt har varit fantastisk, och så frågade mamma: Du äter väl ordentligt. Jadå, svarade jag, det går bra! Jag blir hungrig av att jobba och lunchrasten är det bästa på hela dagen!

När jag hade lagt på var jag tvungen att kontakta Marre och fråga om hon alltid frågar honom om maten också. "Varje gång" svarade han. Märkligt kan jag tycka, att mammor oroar sig just för sånt! (Idag oroade hon sig också för att jag cyklar fast det är snö, men det är en annan femma). Jag trodde att hon frågade mig om maten bara för att jag är minsting och matvägrade som barn, men icke. Även Marre blir alltså frågad. Så, systrar, frågar hon er också? Och andra som har mammor, får ni också frågan?

Dagen har alltså varit awesome! Skidåkning i Kungsberget hela dagen med Kåren! Jag var reseledare och tyckte att det gick fint! Kineserna var underhållande och solen sken! Dessutom fick jag provåka min nya snowboard lite! Blev dock mest skidor, det bästa i världen!

Vi hann med en hel del stekande också, jag och Rutan!


Vasan!

Nu var det gjort! Tjejvasan är avklarad! Vi klarade våra tre mil på fyra timmar, tolv minuter och sexton sekunder.

Vi var otroligt pirriga vid starten i Oxberg och färden var superskoj och jobbig och lyckan på upploppet är obeskrivlig.

En bra dag helt enkelt! Allt finns att läsa på vår skidåkarblogg!


Lyckan är en rosa dalahäst i ett snöre kring halsen!

RSS 2.0