En jul i Borås

                                                                 
Jag har lekt mycket med mina brudar. Selma hade fantastiskt vackra klänningar på julafton, både tomte och prinsessa. Ester körde på tomte och lät ungefär som en man i tomtens ålder.

                    
När jag inte har lekt med brudarna Gillberg har jag klätt granen med mamma, gjort snyggaste snögubben med Milla, pusslat mellandagspussel med Milla och varit på hockey med pappa. Oturligt nog var BHC sämst någonsin och både jag och pappa var jättesura.

Imorgon lämnar jag Borås för i år. Åker till Jönköping och hänger lite med grabbarna innan vi lämnar landet och drar till Val Thorens.

Jag har haft en megamysig jul och kommer att sakna alla mina boråsare massa. Kanske allra mest mina tjejer på S. Sandra och Selma. Men snart kommer jag igen och då ska vi ut och promenera och snacka skit (Sandra) och leka tomten, äta kakor och bygga med Bob och gänget (Selma).


Kommentarer
Postat av: Sandra

Och jag kommer att sakna dig mitt hjärtegull och vapenbroder!

2009-12-29 @ 21:01:28
Postat av: Erica

Så fina bilder!

2009-12-30 @ 10:55:17
Postat av: Mamma till E och S (inte Sandra!!!)

Mina fina tjejer! Selma kommer att sakna dig också. Och jag med, förstås. AaaaaI don't want a lot for christmas, theeeeeeere is just one thing I need...

2009-12-30 @ 23:14:55
Postat av: Milla

Att Ester låter som en man i tomtens ålder kan jag skriva under på! Det där väsande/fräsande ljudet som hon ger ifrån sig när hon är glad är obetalbart, man tror inte att en så liten flicka kan låta på det viset :-)

2009-12-31 @ 08:21:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0