Min Ester!

Inte nog med att hon är min efterlängtade systerdotter. Hon är världens finaste också!


Bild från SÄS BB-isar.

Ja, plötsligt händer det!

Redan innan inlägget var skrivet hade hon kommit ut. Halv tio i morse kom Ester Gillberg. Selma har blivit storasyster! Hon var 52 cm lång och vägde nästan 4 kilo. Helt perfekt helt enkelt!

Lyckan är total och detta firas med ugnspannkaka med bacon!

Kram från världens lyckligaste MOSTER Eve!


Väntar och väntar och längtar.

Jag går bara runt och väntar hela tiden. Kollar på telefonen. Väntar lite till. Tänker och LÄNGTAR!

Det är dom där stora magarna. En i Borås och en i Jönköping. De är så stora och sprickfärdiga nu att ungarna borde titta ut NU. Eftersom vi är två systrar av fyra som inte har megamagar så pratas det endel mellan oss om de där små liven där i. Jag fick ett underbart sms igår. Det var så fint att jag blev aldeles fnissig.
Milla skrev: ...man undrar hur de ser ut, om de gillar fjärilar och vilken som är deras älsklingsfärg. Snart får de helt enkelt ta och komma ut!

Så Annicka och Helena, vi vill ha våra pluttar nu! Jag vill se hur Albert lillsyrra/brorsa ser ut! Jag vill veta vad Selma tycker om sitt syskon! Jag vill känna hur de luktar och jag vill byta deras blöjor! Jag vill, jag vill, jag vill!

Minne som en barkbåt

Jag har jobbat hela helgen. En så kallad CACA-helg. Fruktansvärt jobbigt! Det var med glädje jag åkte hem till Gävle efter jobbet igår. Myste hela kvällen tills jag fick ett sms från Sofia som undrade när seminariet med vår kliniska adjunkt i Bollnäs skulle vara. Efter att ha kollat med Sofie kom vi fram till att mötet var imorgon(idag). Det hade jag helt glömt bort! Så jag fick alltså inte ens ett dygn i Gävle. Fick åka upp till Bollnäs vid 12 i förmiddags för att sitta och fika med Bollnäs-gänget i tre timmar. Det var förvisso trevligt.

Eftersom jag inte ska jobba förän på torsdag så åkte jag hem till Gävle igen. Imorgon ska jag och brollan till Valbo en sväng och sen ska vi till Fjärran höjder och simma! Massa mys!

Första dagen i Bollnäs!

Klockan kvart över sju imorse blev jag och Sofia upplockade av Marie hemma på Brynäs. Efter att ha plockat upp Ammi åkte vi till Bollnäs. Bilen var minimal och vår (min och Sofias) var MAXIMAL. Vi hade galet mycket med oss och fick sitta med den mesta av packningen i knät och mellan benen. Bilen var tung och vi var trötta.

Väl framme var vi grymma på att hitta! Vi hittade sjukhuset direkt och hade inga problem med att hitta våra avdelningar. Jag och Marie var inne och snackade lite med en syrra och Sofia och Ammi gick till sin avdelning. På dörren till avdelning 5 stod det: BESÖKSFÖRBUD PGA CALICIVIRUS! Alltså: som kombo till en vinterkräksjuk smitthärd kommer också jag att ligga och spy om nån dag. Jippi!

Vår kliniska adjukt är typ sötast i Bollnäs. Hon bjöd på fika flera gånger och guidade oss på sjukhuset. Till min och Sofias stora glädje finns det gym och bastu till vårt förfogande! Låter strålande inför vårt vasaloppstränande!

Nu har vi just lagat mat i vår lilla lägenhet! Den är jättefin! Alldeles lagom! Vi ligger i varsin säng (hrrrm, Sofia på madrass på golvet) med datorerna på magen och lyssnar på Winnerbäck. Mysimys!


Så här snygg va Sofia när vi lagade mat! Går det att gissa vad det blev?


Vi är också sjuuukt nöjda med disktrasan! I LÖÖÖV IT!


RSS 2.0