Luft

Efter frukost cyklade jag till Hemlingby. Den vägen är inte alls rolig att cykla och jag var helt svettig innan jag ens var framme. Efter två timmar var jag hemma igen men frisk luft i lungorna och skogsljud i öronen. Hjärnan var nog ganska rensad också.
När jag kom till den Hjärtformade muren gick jag lite fel så det blev en lång promenad.
Fint träd.
En väldigt höstig bäck. Den ger ifrån sig ett mysigt ljud.
Björk.
Solstrålar.
Här hade någon trampat.
Tallbarr.
Träffade ett mjukt och varmt gäng.
Mer motljus.
Här har nått fordon kört.

Försök att inte le

Världens vackraste kör! Ta god tid på dig och kolla igenom ALLA klipp med PS22 Chorus! Viva la Vida är underbar! Missa inte den!

Massage för mitt inre

Började morgonen med alldeles för varm nyponsoppa. Så varm att den bränner i halsen när man sväljer. Plötsligt försvinner frukostbordet och Gävle och förvandlas till en värmestuga i Åre och jag är omgiven av kalla men lyckliga och glada vänner i underställ.
Ungefär såhär kan det se ut!

Mamma Mia!

Länge länge har vi planerat. När Mamma Mia, den engelska "riktiga" versionen kommer till Sverige, ja då ska vi se den! Jag är besatt av filmen och kan nästan alla repliker och sånger utantill. Jag har en dröm om att en gång i mitt liv få spela med i musikalen själv. Drömrollen är självklart Rosie, den lite mulliga tanten som blir kär i en av Sophies pappor. Drömscenen är när hon sjunger Take a chance.
I september fick jag en lite för tidig födelsedagspresent av mamma, två biljetter till Mamma Mia i Globen. Jag blev överlycklig och bjöd med mig min Sandra som sällskap. Jag bjöd även med mig Therese, Helena, Sofia och Rut som fick boka platser något längre bak.
Det blev en kort helg i Stockholm med Mamma Mia, vitlöksrestaurang, bus i Rutans brorsas lägenhet och en del shopping! Kort sagt awsome!
Bäst av allt var såklart själva föreställningen. Jag var lycklig från tårna och upp till min virvel i håret. Det var helt fantastiskt! Tack världens finaste mamma för biljetterna och tack världens finaste vänner för sällskapet!
Spända inför!
En gloooob!
Där satt jag och Sandra! Superbra platser på parkett!
Superbra sällskap på rad 12.

Liite lättare, liite roligare

Det finns små saker man kan göra med sitt hem för att få vardagen att bli lite lättare.
Krukgubbarna Harry och Barry med snygga frillor.
Ett prickigt sopsett.
En rosabandetdiskborste! Väldigt snygg och ergonomisk!

Ingen som du

Det finns ingen i världen som kan säga: Jag gillar dig, jag saknar dig och jag älskar dig, på samma sätt som min Selma. Finns heller ingen i världen som säger det lika ofta och med sån kärlek. Det sätter sig mitt i hjärtat och jag blir varm i hela kroppen.
Jag älskar min Selma också - till månen och tillbaka (och ett varv till valfri planet om det skulle behövas)!

RSS 2.0