Djurigt värre

Idag har jag, Sandra, Marre, Helena, Selma och Ester varit på Borås Djurpark! 

Vi såg massa skojiga djur! Tigrarna var för första gången lite underhållande. De badade i värmen och höll på att busa. Ursöta!

Det var intressant med de brunstiga aporna också! Helt galna!


Eftersom jag vet att Adam gillar grisar så tänkte jag att de här minigriskultingarna kunde pigga upp lite! Sööööta!


Jag och Sandra kände att vi såg ut som ett par som gick med sin dotter när vi gick med Ester i vagnen. Var tvugna att bre på den saken lite :p

Bajsbajsbajs!

Therese Knaggård borde få stryk! Någon borde göra så att hon inte kan ta kontakt med mig förän typ i höst när hon förträngt allt vad Peace and Love är.

"Kom hit och gå på Peace and Love med mig i helgen"

MY ASS! Jag ska jobba och slita hela bajshelgen och inte alls hänga i Borlänge och lyssna på Lasse, Håkan, Emil Jensen, Mando, Melody club, Parken, Slagsmålsklubben, Lykke Li, TSOOL, Di Leva, Timbuktu och en miljon andra bra typer! JAG VILL OCKSÅ!!!!!

Hoppas att det regnar på alla som ska dit! Hoppas att solen skiner på mig när jag går och har JÄTTETREVLIGT med mina patienter!

Nä, usch på mig! Jag ska inte vara missunnsam! Knaggen! Du måste lova att gå på ALLA som är bra! Du måste lova att hoppa och dansa massa när Håkan sjunger om Göteborg! Du måste studsa sönder när Slagsmålsklubben spelar Malmö beach club! Du måste fälla en tår till Winnerbäcken! Och missa för allt i världen inte Gävles stolthet Di Leva!


Lite sommar med grabbarna!

I måndags fyllde min största storasyster år! Det firade jag genom att åka till Jönköping och hälsa på.

En fin tårta blev det! Maräng, hallon, grädde, choklad och jordgubbar! Bättre blir det nästan inte!

Det blev självklart mycket lek och bus och gos med grabbarna!

Olle                                    Albert

Eftersom min egen kamera är nånstans som jag inte vet, fick jag låna pappsens! Den är gryyyym! En sån får det bli för lönen jag tjänar i sommar!

Hundkex                Ros                                    Pion med myra på och Vättern i bakgrunden
Passar också på att länka till en favorit!


Mitt liv med fröken Sandra Melin!

Imorgon tar Sandra Melin studenten. Ett helt år efter mig, trots att vi gick ettan, tvåan, trean, fyran, femman, sexan, sjuan, åttan, nian, ettan och nästan hela tvåan i samma klass, eller iaf samma skola.


Under de här åren har vi gjort MYCKET tillsammans.


På mellanstadiet var vi jobbiga. Extra jobbiga var vi nog mot Ingela, vår fröken. Vi skrev mail till henne(många mail), frågade ut henne om kärleken och var allmänt störande. Vi var nog inte så snälla mot Daniel heller. Daniel var en av våra klasskamrater som vi tyckte mycket om! Han var rolig och snäll. I våra mail till Ingela berättade vi att Danne var bög, vilket han inte var!


Farsane är en annan viktig person som måste nämnas när vi pratar om min och Sandras vänskap. Farsane kom till sverige när vi gick i femman. Eftersom hon inte pratade svenska hamnade hon i en så kallad förberedelseklass där hon lärde sig det svenska språket.


När det, i sexan, var dags att välja två klasskamrater man gärna ville hamna i samma klass som i högstadiet valde jag och Sandra självklart varandra. Minns inte riktigt vem den andra vännen var. Givetvis hamnade jag och Sandra i samma klass. 7h. Det var en till från vår gamla sexa som hamnade i vår klass. Daniel såklart! Han hade valt mig och Sandra! Det var ett bra val! Även Farsane från förberedelseklassen hamnade med oss! Jag och Sandra sökte genast upp henne och berättade att hon minsan skulle få lov att börja hänga med oss! Hon såg livrädd ut...


Varje morgon, från sjuan till nian gick eller cyklade jag, Daniel och Sandra tillsammans till Bodaskolan. Ibland var Farsane också med. I nian var hon med varje dag!


Första dagen i sjuan skulle vi ta kort. Jag, Sandra och Danne kom försent. Sjuans skolkatalog är nästan viktigast i världen! Det är i den alla nya små sjuor sitter och spanar och kollar in alla klasser. Jag, Sandra och Daniel är röda i ansiktet och alldeles svettiga! Lika snygga ändå!


Daniel blev snabbt polare med grabbarna i klassen och jag, Sandra och Farsane (som nu var så sjukt bra på svenska att hon slapp förberedelseklassen) blev en del av ett tjejgäng. Det blev vi och brudarna från Fjärdingskolan: Mona, Shano och Carro.


Vi var nog väldigt jobbiga på högstadiet också men herregud va roligt vi hade! Vi älskade Harry Potter! Vi var kära i Mr H (snyggaste elevassistenten som sjöng i band)! Vi älskade Renato (världens bästa matte- och kemilärare)! Vi firade Renatos födelsedagar! Vi tyckte illa om Susanne (mindre bra SO-lärare)! Sandra lurade skjortan av Susanne på första april (vilket resulterade i att Sandra blev jagad av Susanne runt skolan)! Vi hade en lista på killarna i G-klassen!


Helt plötsligt var högstadietiden slut och det var dags att välja gymnasieskola. Sandra ville inte söka alls. Jag sökte Omvårdnad-räddningstjänst och kom in. Jag ville bli brandman. Sandra sökte ändå och som tur är valde hon Barn och fritid som som tur var finns på samma skola som mitt program.


Under gymnasiet sågs vi i korridorerna och snackade och busade! Sandra försökte para ihop mig med Mattias i sin klass, även om alla viste att det egentligen var Sandra som ville ha honom.


I början av andra terminen i tvåan hände det som förändrade det mesta. Jag beskriver det i första inlägget i den här bloggen. Sandra får alltså diagnosen Lymfom, cancer i lymfkörtlarna. Eftersom hon skulle få både cellgifter och strålning slutade hon skolan. Vi satt hemma på hennes rum ibland och pratade, drack nyponsoppa och skrattade. Håret började falla av och det var inte lätt att se henne må dåligt. Hon och familjen valde efter ett tag att flytta till Skåne för att komma bort lite och för att få bättre vård.


Plötsligt mötte man inte Sandra i korridorerna längre. Det var ensamt, trots att jag hade massa underbara vänner i klassen.


Självklart åkte jag till lilla Billesholm och hälsade på min Sandra. Vi promenerade, gungade, pratade, tittade på tv (eller jag tittade på tv och Sandra somnade) och vi hade massa mys!


Sandra kom till mig och hälsade på också. En kväll hade vi Room Service-kväll! Vi älskar Johnny och Mattias! Eftersom Sandra är född på Gotland var Johnny hennes! Mattias var min!


Den dagen Sandra ringde och berättade att hon inte hade någon cancer kvar i kroppen blev jag överlycklig! Min finafina Sandra slapp en massa cellgifter och slapp att fisa giftfisar! Min finafina Sandra behövde inte strålas i den hemska apparaten mer! Min finafina Sandras hår kunde börja växa ut igen! Min finafina Sandra kunde börja skolan igen!


Skolan blev lyckad för Sandra eftersom hon hamnade i en väldigt bra mattegrupp! Hon berättade ofta om den där söta mattepojken. Han som gick förbi hennes bänk så ofta, som hjälpte henne med nått, han som alltid hälsade fast de inte kände varandra så bra. Tillslut vågade de prata på riktigt och nu är Sandra kär! Så kär! Även om jag inte har träffat honom än så vet jag att om Sandra är så kär och så gullig när hon pratar om honom så är han nog den bästa för henne. Sandra <3 Rasmus!


Grattis till studenten Sandra! Även om jag inte kan komma och fira dig så vet du att jag älskar dig! Du är bäst!


Första dagen

Idag har jag jobbat min första dag! Eller jobbat och jobbat, jag gick och fick lära mig massa som jag inte kommer ihåg. Hade "kroppskontakt" med två patienter, annars var det bara att fråga om de ville nått. Alla skötte sig själva.

Det är iaf ganska mysigt att va hemma i Borås. Kände mig riktigt vuxen i lördags när jag röstade. Eftersom jag är skriven i Gävle så var jag tvungen att förtidsrösta i en liten valstuga på torget. Kunde inte va på Brynässkolan och rösta som mitt röstkort ville. När jag kom ut ur valstugan stod mamma, Milla och Sandra och apploderade och gav mig kramar för att jag hade klarat av mitt första val!

Efter det gick vi till stadsparken och sjöng nationaldagssånger och lyssnade på tidernas sämsta tal. Milla dog lite inombords. Mysigt var det!

Måste ju också berätta att på nationaldagens eftermiddag fick jag ett infall och färgade håret blont....tror inte att det är min grej men nu har jag iaf provat! "Det är ju bara hår" som jag och Milla brukar säga!

Ikväll har jag, Helena och Ester varit på kvällspromenix! Det var mysigt! Det ska bli tradition! 

Stek!

Helgen har varit otroligt stekig! I fredags satt vi i flera timmar och kollade på Volleybollturneringen som kåren hade fixat! Det va stekigt! Knaggen och Björne drack bantarbira och jag drack Mountain Dew!

Hittade det på City Gross! Vilken lycka!

Helgen bestod i övrigt av Vår Rüset som var riktigt lyckat! Synd bara att min hals inte riktigt var 100%

Igår var jag i skolan klockan 8 och skrev klart min skituppgift! Det var jätteskööönt! Så för att fira sommarlovet åkte jag, Knaggen, Björne och Lasse till Engeltofta och tittade på havet! Vi åt glass, den andra för dagen och Björn lärde oss hur man äter Sandwich i Borlänge!
 
Lite på fel håll tyckte jag men det var faktiskt mycket godare!

Lasse och Björn var lite tråkiga och ville åka hem så fort. Jag och Knaggen va inte alls på! Vi spanade ju på kött! Knaggen badade i havet och rullade sig i sanden! Riktigt bra raggningsknep. Tillslut blev Björn och Lasse trötta på oss och åkte hem så vi fick helt enkelt åka med spanköttet hem. Men innan vi gjorde det åt vi dagens tredje glass! De okända grabbsen släppte av oss i Sätra! Det va snällt!

På kvällen satt jag, Knaggen och Sofia, som just kommit hem från Turkiet, på Tant Grön och myste! Det va dåligt med kött så vi sparade raggningsrepliken till i höst. Vi fick höra att Björn, Sindre och Sandra var på Baracken och grillade så vi cyklade dit och gosade lite! En jättemysig kväll helt enkelt! Skolavslutning för mig var det iaf!

Imorgon åker jag till Borås!


RSS 2.0