Happy hour

Många, inklusive jag, klagar ofta på sin arbetsplats. Idag har jag inte tänkt göra det över huvud taget. Mitt sjukhus, SÄS, har nämligen infört någonting så fantastiskt som happy hour mellan 14.30 och 15.30. Happy hour på vad? tänker ni då. Billigare piller? Rea på blöjor? Rollatorer till extrapris? 
Nej nej, på SÄS har vi happy hour på glass! Kulglass i flera sorter som avnjuts i strut eller bägare! En kula kostar bara 10 kronor under happy hour och detta erbjudande gäller hela maj! Jag hoppas och ber för att de ska fortsätta hela sommaren! 
Är det inte typ världens bästa idé?! Varför har man inte tänkt på detta tidigare? Nu i besparingstider behövs ju ALLT som kan göra att man trivs i korridorerna? Jag är starkt FÖR! 
Just idag blev det dock ingen glass på jobbet. Det blev två (2) glassar i solen under mina knoppande kastanjer hemma på min gata! 
 

Kommentarer
Postat av: Milla

För! Var sälj denna glass? På hela SÄS? Helt underbart ju. Det sägs att någon på vårt jobb säljer glass "i smyg". Det gillar jag, men en helt öppen "happy hour" är ju så galet mycket bättre!

2013-05-15 @ 20:23:16
Postat av: Helenis

Det låter helt fantastiskt! Verkligen något att ta efter! :) puss

2013-06-03 @ 16:27:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0